N 02.11.23 kell 19.00 Kirna mõisakohvikus✨
Kirna mõisakohvikus saavad sel sügisel kokku prantsuse peen toidumaailm ja hoolikalt valitud veinid. Kulinaarsed rännakud viivad meid Prantsusmaa omanäolistesse piirkondadesse ning kogenud sommeljeed jagavad põnevaid lugusid sealsest hinnatud veinikultuurist.
Ferkle Kalaus on Kirna mõisakohviku noor koogivõlur, kes asub uuel aastal õppima Pranstusmaa kulinaaria instituuti Gastronomicom, et saada maailma parimaks kondiitriks. Kogu veiniõhtu tulu läheb Ferkle õppefondi!
Neljapäeval, 2.novembril kell 19 -22 toimuv heategevuslik neljakäiguline veiniõhtusöök viib meid Limoux piirkonda, mis on eriti kuulus oma vahuveinide poolest. Sellest saab väga pidulik õhtusöök, sest neljast esitletavast veinist koguni kaks on mullidega!
Õhtusöögi veinivalikut tutvustab särav sommeljee Kristel Nõmmik.
Õhtusöögil pakutakse 4 erinevat veini, mis sobitatakse kokku sama piirkonna toitudega. Desserdi valmistab Kirna mõisakohviku magusameister Ferkle!
Menüü:
- Blanquette De Limoux Brut, Jean Babou | Coquilles Saint-Jacques, pamplemousse | Kammkarp, greip
- Sieur d’Arques Limoux Réserve Terroir de Vigne et de Truffe Chardonnay | Soupe aux cacahuètes | Maapirnisupp
- Sieur d’Arques Terroir de Vigne et de Truffe aoc Limoux Rouge | Tournedos Rossini | Veise sisefilee, foie gras, trühvel, madeira kaste
- Sieur d’Arques Aimery 1531 Grand Cuvee Cremant De Limoux Rose | Mousse au chocolat, framboise | Šokolaadi mousse, vaarikas
Olete südamest oodatud imelisele maitserännakule Kirna mõisakohvikus!
Naudime elu ja aitame üheskoos Ferkle Prantsusmaale kondiitrikooli!
Lisainfot jagab Ferkle telefonil 55669474.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.