N 30.11.23 kell 19.00 Kirna mõisakohvikus✨
Kirna mõisakohvikus saavad sel sügisel kokku prantsuse peen toidumaailm ja hoolikalt valitud veinid. Kulinaarsed rännakud viivad meid Prantsusmaa omanäolistesse piirkondadesse ning kogenud sommeljeed jagavad põnevaid lugusid sealsest hinnatud veinikultuurist.
Ferkle Kalaus on Kirna mõisakohviku noor koogivõlur, kes asub uuel aastal õppima Pranstusmaa kulinaaria instituuti Gastronomicom, et saada maailma parimaks kondiitriks. Kogu veiniõhtu tulu läheb Ferkle õppefondi!
Õhtusöögil pakutakse 4 erinevat veini Loire’i oru piirkonnast, mis sobitatakse kokku sama piirkonna toitudega. Desserdi valmistab Kirna mõisakohviku magusameister Ferkle!
Menüü:
Loire oru veinide kõrvale pakume austreid, kitsejuustu ja punahirve fileed. Täpne menüü ilmub siia õige pea 🙂
Olete südamest oodatud imelisele maitserännakule Kirna mõisakohvikus!
Naudime elu ja aitame üheskoos Ferkle Prantsusmaale kondiitrikooli!
Lisainfot jagab Ferkle telefonil 55669474.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.