N 16.11.23 kell 19.00 Kirna mõisakohvikus✨
Kirna mõisakohvikus saavad sel sügisel kokku prantsuse peen toidumaailm ja hoolikalt valitud veinid. Kulinaarsed rännakud viivad meid Prantsusmaa omanäolistesse piirkondadesse ning kogenud sommeljeed jagavad põnevaid lugusid sealsest hinnatud veinikultuurist.
Ferkle Kalaus on Kirna mõisakohviku noor koogivõlur, kes asub uuel aastal õppima Pranstusmaa kulinaaria instituuti Gastronomicom, et saada maailma parimaks kondiitriks. Kogu veiniõhtu tulu läheb Ferkle õppefondi!
Neljapäeval, 16.novembril kell 19-22 tähistame värske Beaujolais Nouveau aastakäigu tulekuga uue veiniaasta algust. Seekordne heategevuslik neljakäiguline veiniõhtusöök on pühendatud Beaujolais piirkonnale, mis asub Burgundiast lõuna poole kuni kuulsa toidumeka Lyon’ini. Beaujolais pole ilmtingimata alati noor vein, teda on võimalik soetada ka aastakäiguveinina. Prantsuse kultuuri, kööki ja veini tutvustab sommeljee Kalev Vapper.
Õhtusöögil pakutakse 4 erinevat veini Beaujolais piirkonnast, mis sobitatakse kokku sama piirkonna toitudega. Desserdi valmistab Kirna mõisakohviku magusameister Ferkle!
Menüü:
Täpne menüü ilmub siia õige pea 🙂
Olete südamest oodatud imelisele maitserännakule Kirna mõisakohvikus!
Naudime elu ja aitame üheskoos Ferkle Prantsusmaale kondiitrikooli!
Lisainfot jagab Ferkle telefonil 55669474.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.