N 12.10 kell 19.00 Kirna mõisakohvikus✨
Kirna mõisakohvikus saavad sel sügisel kokku prantsuse peen toidumaailm ja hoolikalt valitud veinid. Kulinaarsed rännakud viivad meid Prantsusmaa omanäolistesse piirkondadesse ning kogenud sommeljeed jagavad põnevaid lugusid sealsest hinnatud veinikultuurist.
Neljapäeval, 12.oktoobril kell 19 -22 toimuv heategevuslik neljakäiguline veiniõhtusöök on pühendatud Vahemere äärsele Languedoc-Roussilion piirkonnale, kus väikeses Cape d’Agde linnakeses asub kulinaaria instituut Gastronomicom. Seal alustab jaanuaris õpinguid Kirna mõisakohviku noor koogivõlur Ferkle Kalaus, et saada maailma parimaks kondiitriks. Kogu veiniõhtu tulu läheb Ferkle õppefondi!
Menüü:
Cuvee Dissenay Chardonnay IGP Pays d’Oc | Des escargots aux orties sauvages | Teod ja piimanõges
Cuvee Dissenay Chardonnay IGP Pays d’Oc | Bouillabaisse avec moules | Bouillabaisse ja sinimerekarbid
Vache D’autonomne Caberner Syrah IGP Pays d’Oc | Filet mignon de sanglier, purée, pomme de paradis, oignon perlé | Metssea sisefilee, püree, paradiisiõun, pärlsibul
Cuvee Dissenay Pinot Noir IGP Pays dÒc | Sélection de fromages | Juustuvalik
Domaine Bertrand-Bergé Muscat de Rivesaltes | Crème Catalane | Katalaani kreem
Veinidest ja prantsuse köögikultuurist jagab põnevaid teadmisi sommeljee Kalev Vapper.
Lisainfot jagab Ferkle telefonil 55669474.
Olete südamest oodatud imelisele maitserännakule Kirna mõisakohvikus!
Naudime elu ja aitame üheskoos Ferkle Prantsusmaale kondiitrikooli!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.